Loading...

Održana dodjela godišnje nagrade „Star Host”

01.02.2019
Adriatic.hr d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Za najuspješnije iznajmljivače privatnog smještaja koju dodjeljuje Adriatic.hr

Adriatic.hr održao je dodjelu nagrada „Star Host” koja se uručuje najboljim privatnim iznajmljivačima 2018. godine. Nagradom Star Host potvrđuju se ocjene koje gosti dodjeljuju s obzirom na  kvalitetu usluge privatnih iznajmljivača kao i njihovih smještajnih jedinica. Ove je godine nagradu „Star Host” osvojilo je 2 % ukupnih iznajmljivača koji surađuju s tvrtkom Adriatic.hr, a najveći broj najbolje ocijenjenih smještajnih jedinica nalazi se u Omišu i Makarskoj te Zadru.

Na pozitivnom primjeru ovogodišnjih dobitnika nagrade „Star Host” želimo pokazati kako su profesionalan rad, konstantno prepoznavanje i uvažavanje potreba gostiju te kvalitetna briga o objektu garancija dugoročnog uspjeha.”, izjavila je Leana Čović, voditeljica Odjela administracije podataka Adriatic.hr agencije.

Svi su dobitnici u Adriatic.hr tražilici istaknuti oznakom „Star Host” uz koju stoji i objašnjenje za goste. „Vjerujemo kako će i gosti ubrzo prepoznati oznaku „Star Host” kao relevantan i vjerodostojan pokazatelj kvalitete odabranih smještajnih jedinica i njihovih domaćina.” rekla je Leana Čović.

Svoje oduševljenje pokazali su i sami iznajmljivači koji vide nagradu kao poticaj za nastavak profesionalnog rada i uvođenje inovacija kako bi zadovoljili potrebe gostiju.

Službeno priopćenje pročitajte ovdje.

Izvor i foto: Adriatic.hr 

Vaši komentari