Oglasite se u novom UHPA Directoryju

Publikacija na engleskom jeziku distribuira se na turističkim sajmovima diljem svijeta

Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) priprema 23. izdanje godišnje publikacije UHPA Directory  koja donosi korisne i pouzdane informacije organizatorima putovanja i turističkim agencijama te podatke i pregled djelatnosti članova UHPA-e.

Publikacija predstavlja jedini adresar hrvatskih turističkih agencija i organizatora putovanja u kojem svi potencijalni strani partneri, kao i krajnji kupci, mogu jednostavno doći do željenih informacija. Ove godine poseban naglasak bit će na promociji Hrvatske kao poželjne i sigurne destinacije.  

UHPA Directory se distribuira na vodećim svjetskim turističkim sajmovima, prezentacijama te posebnim poslovnim događanjima u svijetu i u Hrvatskoj na kojima nastupa Hrvatska turistička zajednica (HTZ) te predstavnici UHPA-e.

Također se u svrhu promoviranja dostavlja strukovnim udrugama putničkih agencija u inozemstvu, HTZ predstavništvima, gospodarskim komorama, diplomatsko-konzularnim predstavništvima u inozemstvu i Hrvatskoj, Ministarstvu turizma i sporta RH i dr. institucijama, organizacijama, tvrtkama i pojedincima u zemlji i inozemstvu.

Iskoristite jedinstvenu priliku za predstavljanje na stranom i domaćem tržištu i uvrstite svoj oglas u novo izdanjekoje će biti dostupno u tiskanom i digitalnom obliku.

Narudžbu oglasnog prostora potrebno je potvrditi do 30. rujna 2022. godine putem popunjene i potpisane Narudžbenice za zakup oglasnog prostora te dostaviti uredu UHPA-e na e-mail ivana.rusin@uhpa.hr ili anita.sujster@uhpa.hr.

Posljednje izdanje možete prolistati ovdje.

Izvor: UHPA