Altroke food festival donosi bogat program za sve uzraste

Festival će se održati u Novom Vinodolskom od 1. do 5. svibnja 2024.

Novi Vinodolski će od 1. do 5. svibnja 2024. ugostiti prvo izdanje Altroke food festivala. Osim u primamljivim gastro specijalitetima, na Frankopanskom trgu moći će se uživati i u raznovrsnom programu koji je prilagođen svim uzrastima.

Otvorenje festivala bit će u srijedu u 17 sati, a od 20 sati na pozornicu stiže riječki Gearbox band koji će posjetitelje oduševiti bogatim repertoarom. Četvrtak je rezerviran za obilje smijeha, jer u 20 sati počinje stand up show kojeg izvodi fantastičan duo - Aleks Curać Šarić i Saša Turković. U petak će se od 20 sati plesati uz DJ-a koji će posjetitelje svojom playlistom vratiti u zlatno doba devedesetih. Dobru zabavu će dodatno začiniti bogata gastro priča iz režije Marmota Taqueria trucka i Meat&Eat-a, a neće nedostajati ni slatkih specijaliteta za koje će biti zadužena Di Mare ekipa. 

Altroke food festival će tijekom subote nuditi mnoge aktivnosti namijenjene mališanima. Od 14:30 sati u goste stiže mađioničar Andrej Škedel, a održat će se i kreativne radionice iscrtavanja lica. S početkom u 20 sati će se za dobru zabavu pobrinuti legendarni L’amour band koji svojim prepoznatljivim stilom i dobrom energijom osvaja srca publike gdje god nastupa. Novi Vinodolski u subotu neće privući samo posjetitelje koji uživaju u dobroj hrani i glazbi, već i sve ljubitelje sportskih aktivnosti, jer će se od 9 do 15 sati održati Novi trail utrka. Utrke na 6 km i 10,5 km kreću u 11 sati te je proglašenje najboljih na Krozu hrvatskih branitelja, dok dječje utrke počinje u 13:30 sati i trče se na Korzu hrvatskih branitelja. 

Festival traje sve do nedjelje kada je na redu obiteljski dan. Odrasli će moći uživati u šetnji uz šaroliko dekorirane punktove i gastro delicije, a najmlađima će osmjeh na lice izmamiti gumeni grad koji će biti otvoren od 16:30 sati.

Više informacija pronađite ovdje.

Izvor i foto: TZG Novi Vinodolski