Austrijski turistički networking

Event Discover Austria održat će se 23. ožujka 2023.

Austrijski promidžbeni ured za turizam i Advantage Austria Zagreb u četvrtka, 23. ožujka 2023. u Caffè Capital hotela Amadria Capital organiziraju tradicionalni poslovni networking event Discover Austria na kojem će austrijski turistički partneri prezentirati svoje šarolike turističke ponude za 2023. godinu.

Predstavnici hrvatskih putničkih agencija, turoperateri, organizatori kongresnih putovanja i poslovnih događanja, kao i školskih izleta, meeting&incentive organizacije, tvrtke kao i ostali zainteresirani za austrijsku turističku i kongresnu ponudu mogu se odazvati na neformalno i interaktivno druženje s austrijskim turističkim predstavnicima.

Event pruža priliku sudionicima da upoznaju nove austrijske regije ili mjesta i uvrste iste u svoju postojeću ponudu putovanja u Austriju ili daju ideje poznanicima koji još nemaju Austriju u svom programu, kako bi isti imali priliku sklopiti vrijedne kontakte povodom moguće buduće organizacije putovanja u Austriju.

Sudjelovanje na događanju je besplatno uz prethodnu prijavu do 10. ožujka 2023. ovdje ili na zagreb@advantageaustria.org.

Više informacija kao i popis autrijskih izladača pronađite ovdje.

Izvor i foto: Advantage Austria