TZ Zagrebačke županije pridružila se globalnom natjecanju za titulu najboljeg svjetskog turističkog filma

Film "Zagreb County A Taste Above" promovira Vinske ceste Zagrebačke županije

Turistička zajednica Zagrebačke županije pridružila se globalnom natjecanju turističkih oglasa i filmova za titulu najboljeg svjetskog turističkog filma –CIFFT Circuit 2023. Film "Zagreb County A Taste Above" promovira Vinske ceste Zagrebačke županije kao neophodnu stanku od svakodnevnog ubrzanog urbanog života, a već vodi na ljestvici u kategoriji turističkih proizvoda.

Iako sljedećih tjedana i mjeseci može biti promjena u poretku na ljestvici, film TZ Zagrebačke županije vodi ispred katalonskog promotivnog filma s gotovo dvostruko više bodova. U kategoriji turističkih proizvoda iza filma Zagrebačke županije su i promotivna videa iz turističkih destinacija Španjolske, Japana, Indonezije i Portugala.

"Sudjelovanjem na ovogodišnjem CIFFT Circuit Turistička zajednica Zagrebačke županije želi povećati vidljivost među globalnim dionicima turističkog gospodarstva te pokazati svoju predanost izvrsnosti i inovativnosti u turističkoj komunikaciji, što vjerujemo da će i završni rezultat potvrditi“, rekla je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović.

Film povezuje gledatelje sa sukreatorima društvenog, turističkog i gastronomskog života u županiji kroz prizore i zvukove prirode, izrade domaćih specijaliteta, kušanja vina i domaćih proizvoda, a možete ga pogledati ovdje.

Dodajmo i to kako će tijekom 2023. godine film “Zagreb County A Taste Above” proći međunarodne festivale diljem svijeta i očekuje se da bi mogao donijeti više međunarodnih nagrada i priznanja destinaciji. CIFFT Circuit organizira Međunarodni odbor festivala turističkog filma (CIFFT), a podržavaju ga Svjetska turistička organizacija (UNWTO), Europska turistička komisija (ETC) i druge relevantne turističke organizacije.

Izvor i foto: TZ Zagrebačke županije