Digital Master Launch Event

Održat će se 4. ožujka 2024. u Zagrebu

U  ponedjeljak, 4. ožujka 2024., s početkom u 11:00 sati na lokaciji Kinoteka Bar (Kordunska 1, Zagreb) održat će se  Digital Master Launch Event. 

Digital Master projekt je financiran Innovation Norway programom i nudi malim i srednjim poduzećima, ali i poduzetnicima, edukaciju o načinima digitalne transformacije i implementacije tehnologije kroz različite sektore.

Projekt Hrvatske udruge za umjetnu inteligenciju, Gromara, BIRD inkubatora i AI Centra Lipik kroz tri modula - Umjetna inteligencija, Blockchain i Buduće tehnologije - polaznicima nudi osnovno znanje o različitim tehnologijama kroz pozitivne primjere iz prakse. Iz projekta ističu da su posebno ponosni na to da se redom radi o hrvatskim tvrtkama i njihovim poslovnim rješenjima.

Tečaj će službeno izaći na dan eventa i bit će besplatan za sve polaznike.

Svoj dolazak možete potvrditi do 1. ožujka na e-mail: lea.soric@croai.org.

Ukoliko niste u mogućnosti pridružiti se eventu, u utorak, 5. ožujka s početkom u 11:00 sati, održat će se informativni Zoom Call putem kojeg će biti predstavljena platforma i tečaj, benefiti za mala i srednja poduzeća, poduzetnike i sve koji žele naučiti osnove o novim tehnologijama.

Kontakt za prijavu dostupan je u nastavku:

Lea Sorić

E-mail: lea.soric@croai.org

Mob: +385953959861 

www.croai.org

Izvor i foto: CroAi /