Dodijeljene nagrade Simply the best za 2022.

Među dobitnicima nagrada 23. izdanja burze PUT i članovi UHPA-e

Turistička burza PUT najstariji je hrvatski B2B turistički susret koji se organizira u suradnji tvrtke DMK Vall 042 d.o.o. i Udruge hrvatskih putničkih agencija, a okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica.

Ovogodišnje 23. izdanje održava se od 28.- 30. 11. u hotelu Garden Hill u Velikoj Gorici, a domaćin je Turistička zajednica Zagrebačke županije.

Osim poslovnog dijela kojem je osnovni cilj susret nositelja ponude i potražnje turističkih usluga te predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen i upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim sadržajima i aktivnim druženjem sudionika te dodjelom godišnjih nagrada ''Simply the best''.

Ove godine nagrada ''Simply the best'' dodijeljena je u 6 kategorija: Ugostiteljstvo, Agencije, Manifestacije, Novi projekti, Osoba, te Posebna priznanja za kontinuirani kreativan pristup oblikovanju i razvoju novih turističkih proizvoda koji oplemenjuju i sadržajno upotpunjuju turističku ponudu destinacije. 

Među nagrađenima su i članice UHPA-e:

  • Sunturist d.o.o. iz Novalje nagrađen je u kategoriji Putnička agencija za 2022.
  • Turistička zajednica grada Crikvenice nagrađena je u kategoriji posebnog priznanja za destinaciju obale
  • Turistička zajednica grada Nina nagrađena je u kategoriji zabavne manifestacije za Romantični tjedan 

Čestitamo svim dobitnicima.

Popis svih nagrađenih dostupan je ovdje. 

Sve fotografije s događanja dostupne su ovdje.  

Izvor: UHPA & DMK Vall 042 d.o.o.

Foto: DMK Vall 042 d.o.o.