ECTAA: Prvi Travel Payment Summit

Summit u organizaciji krovne europske organizacije putničkih agencija i turoperatora održat se 21. veljače u Bruxellesu

Europsko udruženje nacionalnih udruga putničkih agencija i turoperatora (ECTAA) u Bruxellesu će u sklopu prvog Travel Payment Summita okupiti najistaknutije dionike industrije i preispitati složenu dinamiku plaćanja u turizmu.

ECTAA već dugi niz godina prati problematiku plaćanja te u pozivu na Summit ističu da i B2C i B2B transakcije utječu na to kako tvrtka upravlja rizicima, da one oblikuju njene obrasce poslovanja i da se itekako odražavaju na naše iskustvo putovanja. Dobro posložen sustav naplate omogućuje veće prihode i jamči zadovoljstvo kupaca, te je kao takav bitna okosnica održivosti poslovanja.

Travel Payment Summit će ključnim dionicima u branši stoga dati priliku za povezivanje i raspravu s ciljem što kvalitetnijeg budućeg razvoja ovog iznimno bitnog aspekta poslovanja. Spajanjem stručnjaka za putovanja i eksperata za razvoj transakcijskih rješenja, događaj za cilj ima proniknuti u složenost plaćanja i stvaranje platforme za usklađivanje pozicija uključenih dionika.

"Potrebno je dobro poznavati složenost industrije putovanja i razumijeti pozicije onih koje ona okuplja, ne samo kako bi se vodila informirana rasprava, već kako bi osigurali pravila i propise koji su pravedni i uravnoteženi", poručio je Frank Oostdam, predsjednik ECTAA-e.

Više informacija o prvom Travel Payment Summitu dostupno je ovdje.

Izvor / foto: ECTAA