ESG Akademija: Edukacijska platforma za prijenos, razmjenu znanja i iskustva

Radionica na temu održivog turizma održat će se 9. veljače 2023. u Zagrebu

Hrvatska gospodarska komora je pokrenula ESG (Environmental, Social, and Governance) Akademiju, edukacijsku platformu za prijenos i razmjenu znanja, iskustva, najboljih ESG praksi s ciljem stvaranja otpornijeg, održivog gospodarstva. 

Cilj radionica, koje će se održavati na mjesečnoj razini, je na praktičan način osnažiti tvrtke u njihovim ESG procesima dok će fokus biti na stjecanju konkretnih znanja i alata, proaktivnosti, sektorskom pristupu, primjerima dobre prakse te razmjeni iskustava i međusobnom povezivanju.

Radionice se održavaju u partnerstvu s ICC-jem Hrvatska (Međunarodnom trgovačkom komorom), te će se okrenuti pragmatičnim izazovima u postavljanju održivog okvira transformacije, a sve u skladu sa minimalizacijom učinka sva tri čimbenika održivog upravljanja: okolišnom, društvenom i upravljačkom perspektivom.

Sektorska radionica na temu Održivi turizam održat će se u četvrtak, 9. veljače 2023., od 9:00 do 16:30 u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, Rooseveltov trg 2, Zagreb. Cilj radionice je aktivno uključivanje svih dionika po pitanju onih materijalnih atributa koji ukazuju na dugoročnu održivost tvrtki u sektoru turizma.  

Radionice u sklopu ESG Akademije održat će se u manjim grupama te je broj sudionika ograničen.

Prijavni obrazac za sve sektorske radionice dostupan je ovdje.

Više informacija pronađite ovdje.

Izvor i foto: HGK