Istrien Magazin: Turistički vodič za ljubitelje Istre

Ovogodišnji fokus magazina usmjeren je na gastronomiju, jedan od glavnih istarskih aduta

Njemački turistički časopis Istrien Magazin 2024. stiže na police s najnovijim i najatraktivnijim ponudama istarske regije, pružajući čitateljima uvid u bogatstvo destinacije kroz članke, reportaže, intervjue i praktične savjete. Ova publikacija donosi posebne naglaske na inovativne ponude hotela i kampova, prateći tako puls turističke industrije, a ovogodišnji fokus usmjeren je na gastronomiju, jedan od glavnih istarskih aduta.

Magazin nudi detaljniji uvid u bogatstvo okusa i mirisa koji Istarsku regiju čine atraktivnom gourmet destinacijom pa se tako u novom broju mogu pronaći reportaže kao što su osvrt na boravak Johanna Lafera u Istri, jednog od najprominentnijih televizijskih chefova cjelokupnog njemačkog govornog područja kao i tekstovi koji izdvajaju razne novitete u istarskoj gastronomskoj ponudi te oni o sportskim aktivnostima, preporukama za kišne dane, suvenirima za ponijeti s odmora…

„Iskreno mi je drago što mogu reći da su danas i obalni krajevi kao i unutrašnjost Istre među najpopularnijim odredištima za goste iz središnje Europe. Štoviše, sada smo na međunarodnom vrhu zahvaljujući održivom i odgovorno razvijenom kvalitetnom turizmu“, istaknuo je u uvodnom pozdravu čitateljima magazina Denis Ivošević, direktor Turističke zajednice Istarske županije.

Istrien Magazin izlazi već 24 godine tijekom kojih je postao nezaobilazno štivo za sve koji planiraju posjetiti Istru, pružajući ključne informacije i preporuke kako maksimalno iskoristiti boravak na istarskom poluotoku, te kao sinonim za kvalitetno turističko informiranje privlači vjernu čitateljsku publiku koja nestrpljivo očekuje svako novo izdanje.

Novo izdanje magazina može se preuzeti na portalu Istra.hr.

Više informacija pronađite ovdje.

Izvor i foto: TZ Istarske županije