Konferencija Turizam 365: Trendovi i budućnosti turizma

Održava se od 2. do 4. listopada 2023., a članovi UHPA-e ostvaruju 15 % popusta

Međunarodna konferencija Turizam 365, jedno od najznačajnijih godišnjih okupljanja turističkih profesionalaca u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi, ove godine održat će se od 2. do 4. listopada u Termama Tuhelj kao hibridni događaj – paralelno uživo i online.

Sedmo po redu događanje, osim konferencije koja donosi aktualne analize, rasprave i prijedloge kako poslovati u izazovnim vremenima, razvijati održivi turizam i stvarati novu turističku budućnost, po prvi puta uključit će Smart Tourism Meet Up i B2B Marketplace s New Deal Europe. 

Smart Tourism Meet Up donosi nova znanja, inicijative i rasprave o pametnim aspektima turizma, IT-u, umjetnoj inteligenciji, novim oblicima turizma i komunikacije te ostalim aktualnim trendovima. B2B Marketplace je prilika da se turističke kompanije, destinacije i DMC-evi predstave globalnim buyerima iz Europe, UK i SAD-a, kojima se organizira i 4-dnevno upoznavanje cjelogodišnje turističke ponude Hrvatske.

Istaknuti turistički stručnjaci iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Njemačke, Velike Britanije i SAD-a podijelit će sa sudionicima svoja iskustva, osvrnut će se na održivost putovanja te koje to tehnološke inovacije čeka u budućnost turizam. Na strateškom dijelu konferencije eminentni govornici i vrhunski poznavatelji EU turizma analizirat će današnje turističke rezultate te raspravljati o novim izazovima i prilikama te cjelogodišnjem održivom i inovativnom turizmu.

Konferencija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske gospodarske komore i Krapinsko-zagorske županije i ostalih partnera te je odlična prilika za susret s kolegama, turističkim profesionalcima i turističkim liderima te za promociju poslovanja.

Sudjelovanje je moguće uz obveznu prijavu na Turizam365, uživo uz kotizaciju te online besplatno.

Za članove UHPA-e osiguran je popust od 15% na kotizacije!

Sve informacije o konferenciji, predavačima i programu možete pronaći ovdje.

Izvor i foto: Tourism 365 / Julius Rose d.o.o.