Međunarodni sajam turizma u Novom Sadu

Održat će se od 30. studenog do 2. prosinca 2023. godine

54. Međunarodni sajam turizma u Novom Sadu održat će se od 30. studenog do 2. prosinca 2023. godine, a okupit će više od 240 izlagača iz zemlje i inozemstva. Do sada su prijavljeni sudionici iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Sjeverne Makedonije, Bugarske, Kameruna i Italije.

Sajam turizma predstavlja jedinstvenu ponudu Dunavske regije, a ističe receptivni turizam, dovođenje stranih turista u Srbiju i susjedne zemlje te promiče aktivan odmor. Regija partner 54. međunarodnog sajma turizma ove godine je Boka Kotorska koja objedinjeno predstavlja najznačajnije i najatraktivnije sadržaje Crne Gore.

Ovogodišnji Novosadski sajam ide u susret predstojećoj zimskoj turističkoj sezoni, novogodišnjim aranžmanima, ali i ranim rezervacijama ljetnih aranžmana, ponudi spa i wellness destinacija u regiji, kao i ponudi poslovnih putovanja.

Prema najavama sudionika, posjetitelje očekuju sadržajni nastupi, sajamski popusti, last minute aranžmani za zimovanja, first minute ponude za ljetovanja, informacije o školskom, studentskom i medicinskom turizmu, stručni skupovi te poklon igre za posjetitelje.

Tijekom Sajma održat će se i konferencija MEKST posvećena studentima turizma i ugostiteljstva, budućim stručnjacima u tim područjima, ali i turističkim djelatnicima koji žele unaprijediti vlastito poslovanje.

S obzirom da se ove godine obilježava 100 godina postojanja Novosadskog sajma, donesena je odluka da će se svim posjetiteljima i sudionicima omogućiti ulaz bez naplaćivanja karata, uz obaveznu registraciju.

Više informacija pronađite u ovdje.

Izvor i foto: Novosadski sajam