Otkrijte budućnost krstarenja

Globalna kampanja MSC Cruisesa bit će predstavljena na više od 30 tržišta i istaknut će dugoročnu predanost prema održivosti

MSC Cruises, suvremeni brend Odjela krstarenja MSC Grupe, pokrenuo je globalnu kampanju pod nazivom „Otkrijte budućnost krstarenja“ koja će biti predstavljena u više od 30 zemalja uz sveobuhvatnu marketinšku kampanju koja će uključivati TV, vanjsko oglašavanje, tiskane i digitalne medije te društvene mreže. MSC Cruises će uz pomoć ove kampanje pokazati kako je održivost u srcu svakodnevnih aktivnosti kompanije kao i dugoročne strategije rasta.

Koncept brenda postavlja pitanje kako izgleda budućnost krstarenja? Ovo pitanje je lajtmotiv čitave kampanje. Odvažan i osebujan, kreativni koncept temelji se na predanosti MSC Cruisesa prema budućnosti krstarenja predstavljajući ekološke performanse flote uz prikaze života na brodu na topao, šarmantan i privlačan način. Od održivih tehnologija koje su integrirane na brodove ove kompanije, jedinstvenih predstava i zabave do inovativnih gastronomskih koncepata, MSC Cruises pomiče granice doživljaja na moru.

TV spot je snimljen na prvom brodu MSC Cruisesa s pogonom na LNG i ekološki najnaprednijem brodu do sad, MSC World Europa, koji se floti pridružio krajem prošle godine. Fokusirajući se na jedinstvene tehnologije zaštite okoliša i rješenja ovog novog broda, kampanja također pokazuje širu i dugoročnu predanost održivosti i napredak flote ovog brenda koju čini 21 brod kao i čitavog Odjela za krstarenja MSC Grupe. To je također prva kampanja u industriji koja je izravno usmjerena na predanost brenda održivosti stavljajući istu u središte angažmana s gostima, putničkim agencijama i drugim dionicima iz šireg društva.

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: MSC Cruises