MSC Cruises prvi u industriji obilježio početak dva nezaboravna krstarenja

Početkom siječnja 2023. isplovili su brodovi MSC Magnifica i MSC Poesia

MSC Cruises, treći najveći i najbrže rastući brend za kružna putovanja na svijetu početkom siječnja 2023. poželio je sretan put gostima na brodovima MSC Poesia i MSC Magnifica prilikom isplovljavanja iz Genove na krstarenja oko svijeta koja će se po prvi put u industriji održati istovremeno.

Nakon što će ploviti zajedno na početku krstarenja dva broda će se razdvojiti na granici Mediterana i krenuti oko svijeta drugačijim rutama. Gosti imaju priliku otkriti svijet bez stalnog pakiranja i raspakiravanja prtljage tijekom nezaboravnog 119-dnevnog putovanja brodom MSC Magnifica, odnosno 117-dnevnog putovanja brodom MSC Poesia.

Povrh visokokvalitetne međunarodne kuhinje na koju su se gosti MSC Cruisesa navikli i koju očekuju, oni koji će ploviti na krstarenjima oko svijeta mogu doživjeti i nešto posebno s jelovnicima koje su sastavili nagrađivani chefovi.

Kako bi dodatno obogatio doživljaj gostiju, MSC Cruises je pažljivo osmislio poseban program koji uključuje sve od rezbarenja leda i kušanja šampanjca, niza gostujućih predavanja o posebnim temama, više od 30 različitih kazališnih predstava, zabave za goste do plesnih satova, škole stranih jezika i više.

Gosti koji se žele pridružiti ovom istraživanju mogu rezervirati posljednje preostale kabine na kraćim segmentima MSC World Cruise krstarenja, više informacija potražite na www.msckrstarenja.com.

Kabine su još dostupne na 2024 MSC World Cruise krstarenju koje će započeti u 1. mjesecu 2024. godine s očaravajućim, potpuno novim itinererom koji uključuje 52 nevjerojatne destinacije u 31 različitoj zemlji. Uključuje plovidbu Mediteranom, Crvenim morem, Južnom Afrikom, Južnom Amerikom, Karibima, SAD-om i Kanadom prije povratka u Europu preko Grenlanda i Islanda.

Više informacija potražite ovdje, a priopćenje je dostupno ovdje.

Izvor i foto: MSC krstarenja