Novo izdanje tipTravel magazina

U novom broju pronađite inspiraciju za sljedeće putovanje

Duže putovanje, jednodnevni izlet ili kratki popodnevni bijeg u prirodu - iskoristite svaku priliku za lov na nove doživljaje. Ideju za nove doživalje i priče koje vas najviše privlače možete pronaći u novom broju tipTravel magazina, a kamo god odlučite ići - putujte odgovorno, a upravo je na održivom i odgovornom putovanju stavljen naglasak novog broja magazina. I naslovnica novog broja magazina, koju uljepšava motiv najzelenijeg i najšumovitijeg hrvatskog otoka – Mljeta, podsjetnik je na važnost očuvanja neizmjernih prirodnih ljepota.

S provođenjem „zelenih“ odluka počnite već na sljedećem putovanju, neovisno o tome hoćete li otpuštati endorfine tijekom aktivnog istraživanja krajnjeg juga Hrvatske, upoznati sebe, ali i očaravajući krajolik na korčulanskoj Camino ruti, podizati adrenalin nekom od brojnih aktivnosti u Omišu, otkrivati kulturno i eno-gastronomsko blago u šibensko-kninskoj kraju ili se vratiti u ledeno doba u inspirativnom plitvičkom kraju – vrhunski doživljaji su zajamčeni.

Svojim besplatnim online izdanjima na hrvatskomengleskom i njemačkom te pozicioniranjem na Issuu.com web stranicama kao i putem Issuu iOS i Issuu Android aplikacije, magazin dopire do čitatelja iz više od 140 zemalja svijeta, pa je riječ o velikoj online promociji Hrvatske kako prema domaćim, tako i prema turistima u inozemstvu. Sve poveznice na digitalni magazin nalaze se i na web stranici: www.tiptravelmagazine.com

Zavirite u novi broj tipTravel magazina ovdje.

Izvor: tipTravel magazine - Tip Kreativa d.o.o.