Omiš Edu Frei

Trodnevno događanje od 21. do 23. ožujka 2024. godine s ciljem podizanja kvalitete turističke ponude

U Omišu će se od 21. do 23. ožujka 2024. godine održat besplatno trodnevno događanje Omiš Edu Frei koje je namijenjeno svim predstavnicima turizma - iznajmljivačima, turističkim vodičima, djelatnicima turističkih agencija i ostalim turističkim te ugostiteljskim subjektima. Sva predavanja, radionice i paneli održat će se u maloj i velikoj kongresnoj dvorani hotela Plaža u Omišu.

Primarni cilj cijelog programa je podizanje kvalitete - turističke ponude i usluge na još višu razinu, a samim time i cjelokupne ponude  destinacije. Tome će doprinijeti  brojni predavači iz privatnog i javnog sektora, koji će sudionikepotaknuti na suradnju i razmjenu ideja te inicirati raspravu o različitim aktualnim temama u turizmu.

Među predavačima će se tako ove godine naći: dr. sc. Mijana Matošević Radić (Sveučilište u Splitu, Sveučilišni odjel za stručne studije), Zrinka Marušić (Institut za turizam Zagreb), Barbara Jagodić Slade (marketing stručnjakinja), Nastja Logar (voditeljica Ecobnb za Sloveniju i Hrvatsku), Đurđica Šimičić (Feel IQM), Meri Čizmić Kraljević (Interligo - savjetovalište za obiteljski smještaj), dr.sc. Vanja Kovačić, Dragan Pivčević (Upravni odjel za turizam, pomorstvo i promet) i Tonći Ćuk (Porezna uprava).

Omiš Edu Frei je jedinstvena prilika za upoznavanje s najnovijim trendovima u marketingu i turizmu, posebnostima kulturne baštine Omiša, IQM projektom, rezultatima provedenog istraživanja zadovoljstva posjetitelja - Omiš Tomas 2023., kao i ostalim aspektima potrebnim za kvalitetnije turističko djelovanje.

Osim predavanja i edukacija, trećeg dana, u subotu, 23. ožujka 2024. godine iznajmljivačima će se predstaviti praonice rublja, tvrtke za solarne panele, tvrtke za održavanje i čišćenje te drugi ponuđači proizvoda i usluga.

Više informacija kao i cjelokupan program možete pronaći ovdje.

Izvor i foto: TZG Omiš