ŠKMER: Stipendiranje kuhara 

Prijave se zaprimaju do 22. rujna 2023.

U novom dvogodišnjem ciklusu, udruga Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija, primit će 12 mladih kuhara koji će imati priliku educirati se i kuhati s renomiranim chef edukatorima iz Hrvatske i inozemstva. Stipendistima će se pružiti prilika za usvajanje novih vještina, tehnika i metoda kuhanja, znanja o namirnicama potrebne za kvalitetan rad u ugostiteljskim objektima te općenito organizaciji posla u profesionalnoj kuhinji.

Educiranje će se održati pod okriljem EU projekta Kuhinja znanja (UP.02.3.1.03.0137.). Taj opsežni projekt sufinanciran je kroz program „Učinkoviti ljudski potencijali“ u sklopu Europskog socijalnog fonda, a cilj mu je mjeseci jačati lokalno poduzetništvo, unaprijediti znanja i vještine zaposlenika ŠKMER-a kroz specijalizirane oblike osposobljavanja i obrazovanja, edukacije i treninge te zaposliti mlade osobe.

Program stipendiranja nudi stručne edukacije, intenzivne kuharske treninge, inspirativne majstorske radionice, interaktivne radionice i medijsku promociju polaznika – sve što je potrebno za oblikovanje kulinarske karijere.

Natječaj za stipendiranje kuhara u sklopu ŠKMER Kuharske Akademije otvoren je do 22. rujna 2023.

Više informacija o načinu prijave pronađite ovdje.

Izvor i foto: ŠKMER