Otvorene prijave za prvi Novi trail 2024.

Utrke od 6 km i 10,5 km te dječja utrka održat će se u Novom Vinodolskom u subotu, 4. svibnja 2024.

U suradnji Turističke zajednice Grada Novi Vinodolski i Run Croatia ove će godine po prvi puta biti održan Novi trail 2024. i to utrkama od 6 km i 10,5 km te dječjim utrkama. Utrke će se održati u subotu, 4. svibnja te obje kreću s Korza hrvatskih branitelja, dok će se dječje utrke i odvijati na Korzu hrvatskih branitelja u Novom Vinodolskom.

Trkači će na ovaj način biti upoznati i sa jednim dijelom zaleđa Novog Vinodolskog i pružiti im jedan sasvim drugi doživljaj Novog Vinodolskog. Utrka će završiti na Korzu gdje će biti uručene nagrade najboljima uz ručak te će navečer biti organiziran i After run party za sve trkače, ali naravno i sve ljude željne dobre zabave i odlične hrane jer će se u tom terminu održavati i prvi food festival. Altroke Food Festival će se održavati od 1. do 5. svibnja uz vrhunsku hranu i jako puno dobre zabave – stand up nastupa, glazbenih sastava, DJ-a.

Za sve one koji se odluče okušati u trail utrci prijave su otvorene na stranici Run Croatia, a za sve trkače pripremljen je i popratni program partnera projekta te su osigurane bogate nagrade sponzora .

Više informacija pronađite ovdje.

Izvor i foto: TZ Grada Novi Vinodolski