PILC 2024.

Konferencija o leadershipu veleučilišta PAR održat će se od 22. do 23. ožujka u Opatiji

Znanstveno-stručna konferencija PAR International Leadership Conference (PILC) ove godine održat će od 22. do 23. ožujka 2024. godine u Amadria Park hotelu Milenij u Opatiji.

Jedina znanstveno-stručna konferencija o leadershipu u Hrvatskoj nastala je kao odgovor na potrebu za povezivanjem teorijskih znanja i stručnih vještina kroz prezentaciju radova iz područja vodstva (leadership) na znanstvenom programu, ali i mogućnost stjecanja vještina vodstva u stručnom (profesionalnom) dijelu programa.

Ove godine će se tema konferencije smjestiti u kontekst budućnosti rada iz perspektive poslovnog i javnog sektora. Paneli za raspravu obuhvatit će područja budućnosti rada, eksponencijalnog rasta tehnologije umjetne inteligencije i njihov utjecaj na dinamiku radne snage u kontekstu inovacija u industriji.

Konferencija je namijenjena vrhunskim ekonomskim stručnjacima, direktorima i menadžerima, dekanima, akademskim profesorima, konzultantima i studentima. Program nudi razne aktivnosti, od interaktivnih panel rasprava do seminara i radionica.

Više informacija o konferenciji kao i link za prijavu pronađite ovdje.

Izvor i foto: Veleučilište PAR