Novo izdanje publikacije UHPA Directory

Kreće distribucija najvećeg adresara turističkih agencija u sklopu kojeg se po prvi put nalazi poseban prilog "Follow Croatia"

Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) započinje distribuciju 23. izdanja godišnjeg agencijskog priručnika i adresara na engleskom jeziku UHPA Directory 2022/2023 koji se promovira na svim vodećim svjetskim turističkim sajmovima, prezentacijama i posebnim poslovnim događanjima u svijetu i u Hrvatskoj. 

UHPA-ina publikacija, kao jedini i najveći adresar turističkih agencija, donosi popis redovnih i pridruženih članica UHPA-e, s njihovim profilima i opisom poslovanja. Ove godine poseban naglasak stavljen je na promociju Hrvatske kao poželjne destinacije. U želji što boljeg pozicioniranja Hrvatske na listi destinacija koje treba posjetiti u 2023. godini, UHPA je po prvi puta uvrstila poseban prilog pod nazivom Follow Croatia u kojem je naglasak na atraktivnoj promociji Hrvatske kroz njezine regije i ljepotu koju u ovom izdanju predstavlja devet turističkih zajednica županija uz grad Zagreb. 

U sklopu publikacije nalaze se i ostale aktivnosti koje provodi UHPA, informacije o EU projektu „SUSTOUR - Promicanje održivosti u poslovanju europskih turoperatora“ te promotivne aktivnosti Hrvatske turističke zajednice. 

Nadamo se da ćete uživati čitajući UHPA Directory 2022/2023. 

Izvor: UHPA

Foto naslovnice: Julien Duval / Izvor: Turistička zajednica grada Zagreba