Prvi Dalmatia Boat Show

Održat će se u Marini Baotić od 18. do 21. travnja 2024.

U Marini Baotić, Seget Donji, od 18. do 21. travnja 2024. održat će se prvi Dalmatia Boat Show, posve novi sajam nautičke opreme i tehnologije na kojem će se predstaviti brojni domaći i strani izlagači.

Od najnovijih modela brodova, jedrilica i luksuznih jahti, preko široke ponude chartera do bogatog asortimana nautičke opreme i tehnologije, posjetitelji će četiri dana uživati u najboljem iz svijeta nautike na idiličnoj lokaciji pored Trogira.

Oni koji su u potrazi za novim brodom, imati će priliku birati između novih i rabljenih plovila koja uključuju sportske brodove, Flybridge jahte i dnevne kruzere. Neki od brandova koji će biti zastupljeni su Absolute, Axopar, Bali, Beneteau, Excess, Hanse, De Antonio, Fountaine Pajot, Fjord, Lagoon, Merry Fisher, Prestige, Galeon, BSC, Maxima, Nikhen, Rand Boats, Sessa Marine, Saxdor, Sea Ray, Superrib, Williams Jet Tenders, SUR Marine, 3d Tender te mnogih drugi.

Dodajmo kako će radno vrijeme sajma biti od četvrtka do nedjelje, od 10 do 18 sati, cijena ulaznice je 8 €, a djeci i umirovljenicima je ulaz besplatan.

Sve informacije o prvom Dalmatia Boat Showu možete pronaći na službenoj web stranici, a pristupnicu za izlagače možete ispuniti ovdje.

Izvor i foto: Dalmatia Boat Show