Uskrs u zagrebačkoj Esplanadi

Iskoristite proljetne praznike za odmor s najdražima, istražite Zagreb i opustite se u vedrom ambijentu restorana Zinfandel's uz slasnu gozbu i omiljene delicije

Prepustite se uskrsnim specijalitetima s potpisom poznate chefice Ane Grgić Tomić – na jelovniku vas očekuje domaća šunka pečena u hrskavom kruhu, rillettes od patke, terina od guščje jetre, quiche sa šparogama i kozjim sirom, prepoznatljivi zapečeni Esplanadini štrukli, fina krem juha od proljetnih šparoga, goveđi consommé s domaćim rezancima, prhke tortice s kozicama, file brancina s kremastom blitvom, romb zapečen s kremom od parmezana, pečena patka u marinadi od naranče i meda, janjeća koljenica s pečenom palentom, juneći obrazi s ragoutom od lisičarki i heljde, kao i teleći Wellington te tradicionalni Esplanadin tatarski biftek - ručno kosan i pripremljen pred vašim stolom. Selekcija božanstvenih uskrsnih slastica u izvedbi iskusnih Esplanadinih slastičara predvođenih Mirjanom Špoljar, gurmanski je doživljaj koji se ne propušta. Prepustite se ugođaju dok se vaši mališani zabavljaju u veseloj uskrsnoj igraonici uz animatore koji pripremaju brojne društvene igre, kao i kreativnu radionicu s bojenjem jaja i potragom za pisanicama. Uskrsni ručak poslužuje se na Uskrs, u nedjelju, 31. ožujka 2024., od 12:30 do 16 sati u restoranu Zinfandel's.

Dodatno, ovog proljeća povedite obitelj na uskrsno vikend-putovanje u Zagreb. Istražite brojne atrakcije i znamenitosti grada, prošećite prekrasnim zelenim parkovima, upoznajte ljude, prepustite se uskrsnoj tradiciji i doživite nevjerojatan osjećaj proljeća u zraku. Uskrsni paket s noćenjem uključuje dva noćenja u sobi Superior za dvoje od 30. ožujka – 1. travnja 2024.. Dopustite da vas razveseli slatka dobrodošlica u sobi uz vrhunsko vino kuće i fine ručno rađene čokoladne praline. Prepustite se raskošnoj selekciji jela koja vas očekuju na bife doručku, kao i à la carte selekciji u restoranu Zinfandel's ili se odlučite započeti dan u privatnosti sobe. Nazdravite u Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Baru gdje vas šarmantni barmeni dočekuju s koktelom po izboru. 

Više informacija pronađite ovdje.

Izvor i foto: Hotel Esplanade Zagre