Veleučilište PAR: Otvorene prijave za turističke vodiče i voditelje poslova

Početak programa za voditelje poslova je 16. studenog, a za turističke vodiče je 24. studenog 2023.

Veleučilište PAR, UHPA-in pridruženi član, upisuje nove grupe polaznika na programe za turističke vodiče i voditelje poslova u turističkim agencijama.

Turistički vodiči na Veleučilištu PAR obrazuju se za vođenje na području 9 županija: Primorsko-goranska i Ličko-senjska županija, Istarska županija, Grad Zagreb, Karlovačka županija, Zadarska županija, Šibensko-kninska županija, Splitsko-dalmatinska županija i Dubrovačko-neretvanska županija.

Početak programa za turističke vodiče (opći dio) je u petak, 24. studenog 2023., a za prijavu do ponedjeljka, 13. studenog 2023. omogućen je popust od 20 %. Prijavni obrazac za Program turističkih vodiča dostupan je ovdje.

Početak programa za voditelja poslova u turističkim agencijama je u četvrtak, 16. studenog 2023. uz mogućnost online praćenja nastave. Na rani upis do ponedjeljka, 13. studenog 2023. moguće je ostvariti 20% popusta.

Rok za prijavu ispita za voditelja poslova u turističkim agencijama u Ministarstvu turizma i sporta je 20. studenog 2023., a ispitni rok u Ministarstvu turizma i sporta bit će 2. prosinca 2023. godine. Prijavni obrazac za Pripremni seminar voditelja poslovanja turističke agencije dostupan je ovdje.

Za sva pitanja javite se na e-mail edukacije@par.hr

Izvor i foto: Veleučilište PAR