AVIAREPS slavi 30 godina poslovanja

Osnovan u Münchenu 1994., AVIAREPS danas ima 69 ureda u 65 zemalja diljem svijeta i ovog mjeseca slavi svoju 30. obljetnicu

S ambicijom da pomogne zračnim prijevoznicima i odredištima u razvoju poslovanja, AVIAREPS je osnovao Michael Gaebler u travnju 1994. u Münchenu. 30 godina kasnije, AVIAREPS je proširio svoju mrežu na 69 ureda u 65 zemalja diljem svijeta, opslužujući široku paletu klijenata iz industrije zrakoplovstva, turizma, hotelijerstva, hrane i pića, lifestyle industrije - te je postao vodeća svjetska međunarodna prodajna, marketinška, i komunikacijska tvrtka u tim područjima poslovanja. U travnju 2024. AVIAREPS slavi 30 godina stvaranja uspjeha i 30 godina približavanja svijeta ljudima u njemu.

Michael Gaebler, predsjednik i osnivač AVIAREPS-a: “30 godina AVIAREPS-a! Kakvo sjajno putovanje s najiznimnijim i najdivnijim kolegama i partnerima! U početku je AVIAREPS zaživio kao rješenje za zrakoplovne tvrtke, destinacije i hotelske brendove kako bi bolje proširili svoju korporativnu prepoznatljivost i dosegnuli globalna tržišta. Danas je AVIAREPS-u povjereno i djeluje u ime sve većeg broja brendova. Proširili smo se sa zrakoplovstva, destinacija i hotelskih brendova na širok izbor poslovnih područja, uključujući mobilnost, životni stil, maloprodaju, turističke atrakcije, tržišnu promociju te hranu i piće. Proslavljajući 30. godišnjicu AVIAREPS-a ove godine, ponosan sam što mogu reći da su veliki i trajni uspjesi ostvareni s našim klijentima u njihovoj potrazi za globalnim tržišnim dosegom i rastom, temeljeni na njihovom povezivanju i potpomognuti najboljim proizvodom u svijetu – našim djelatnicima.”

AVIAREPS je službeno započeo proslavu 30. obljetnice na ovogodišnjem ITB Berlinu, vodećem svjetskom turističkom sajmu, s godišnjim potpisom događaja "AVIAREPS ITB Executive Dinner" i proslavio prekretnicu obljetnice s partnerima iz cijelog svijeta.

       

Edgar Lacker, glavni izvršni direktor AVIAREPS-a: „Naš događaj s potpisom AVIAREPS-a uvijek je moj osobni ITB vrhunac i sjajna prilika da proslavimo naša dugogodišnja partnerstva! Ova je godina bila posebno uzbudljiva jer smo započeli godinu 30. godišnjice naše tvrtke i proslavili 3 desetljeća AVIAREPS-a s našim partnerima i našim nevjerojatnim AVIAPEOPLE-om. Danas je AVIAREPS ponosan što je globalni lider u zastupanju zračnih prijevoznika, turizma i hotelijerstva te što aktivno utječe, razvija i oblikuje trendove, potražnju i potrošnju u turizmu, zračnom prometu i hotelijerstvu. Kao rođendanski dar sebi, lansirali smo potpuno novu, modernu i interaktivnu web stranicu www.aviareps.com koja savršeno predstavlja ono što AVIAREPS predstavlja: inovacije, rast, izvrsnost i inspiraciju.”

New AVIAREPS Website www.aviareps.com

Višestruke prekretnice popločale su put do uspjeha AVIAREPS-a tijekom godina. Godine 1996., samo dvije godine nakon osnutka, AVIAREPS se već počeo širiti unutar Europe - Sjeverna Amerika uslijedila je ubrzo nakon toga 2001. Do 2010. AVIAREPS je proširio svoju globalnu mrežu ureda na šest kontinenata: Afriku, Aziju, Europu, Sjevernu i Južnu Ameriku i Australiju. Danas tvrtka ponosno vodi 69 ureda u 65 zemalja, nudeći globalne usluge od 360° za više od 250 klijenata.

Globalno širenje AVIAREPS-a nije uključivalo samo rast mreže ureda, već i diverzifikaciju u širok raspon poslovnih područja, osnivanje podružnica, kao što je pružatelj IT usluga AVIANET, i lansiranje novih proizvoda, kao što je usluga grupnih rezervacija AVIAGROUPS, AVIAREPS-ov vlastiti digitalni ekosustav i distribucijska platforma AVIAHUB.

30 godina nakon osnutka, AVIAREPS nastavlja slijediti svoju misiju: Dovesti ljude svijetu i svijet ljudima!

Posjetite novu AVIAREPS web stranicu: www.aviareps.com

Više informacija pronađite ovdje.

Izvor i foto: AVIAREPS