Liberta Travel otvorila poslovnicu u Novoj Gradiški

Poslovnica je otvorena na adresi Matije Antuna Reljkovića 12

Turistička agencija Liberta Travel, članica UHPA-e, uspješno posluje od 2020. godine kao online agencija, a 3. svibnja 2024. otvorila je vrata svoje poslovnice na adresi Matije Antuna Reljkovića 12 u Novoj Gradiški. 

“Uzbuđena sam što upravo ja prva otvaram turističku agenciju u našem gradu i što ću našim ljudima moći pobliže predstaviti ponudu i kreirati putovanja po njihovim željama sada i iz svog ureda. Osim što kreiram putovanja prema budžetu, preferencijama i željama, moj krajnji cilj je potaknuti razvoj lokalnog i ruralnog turizma u Novoj Gradiški i okolici. Želim dokazati da Nova Gradiška nudi više od samo vikend ili jednodnevnih izleta te privući ljude u naš grad i cijelu Brodsko-posavsku županiju. Već smo uspostavili suradnje s lokalnim tvrtkama poput Slavonskog dućana, OPG-ova i ugostiteljskih objekata,“ izjavila je Josipa Marjanović, vlasnica agencije, prilikom otvaranja poslovnice.

Liberta Travel u svojoj ponudi ima jednodnevne izlete diljem Hrvatske i Europe, organizira školske ekskurzije, adventska putovanja te putovanja prilagođena posebnim prigodama i željama.

Marjanović je ovom prigodom istaknula i kako u planu ima razviti suradnju sa srednjim školama i fakultetima kako bi pružila priliku srednjoškolcima i studentima za obavljanje prakse i upoznavanje s radom u turističkoj agenciji.

„Osim toga, zaposlili smo još jednu stručnu osobu koja će svojim znanjem i iskustvom dodatno obogatiti tim agencije. Ovaj potez pokazuje predanost Liberta Travel agencije pružanju vrhunske usluge te našoj želji za kontinuiranim rastom i razvojem. Ovo je tek početak“, poručila je Marjanović.

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: Liberta Travel