Novi promotivni video Šibensko-kninske županije

Video „Jump into your vacation!“ promovira prirodne i kulturne ljepote Šibensko-kninske županije na moderan i atraktivan način

Turistička zajednica Šibensko-kninske županije s partnerima početkom travnja pokrenula je promotivnu kampanju na glavnim europskim emitivnim tržištima. Glavna okosnica kampanje novi je promotivni video „Uskočite u svoj godišnji odmor!“ koji je do sada pregledan više od milijun puta na platformi YouTube dok je u vodećim svjetskim medijima pregledan više od 800.000 puta.

Novi promotivni video „Uskoči u svoj godišnji odmor!“ promovira prirodne i kulturne ljepote Šibensko-kninske županije na moderan i atraktivan način. Video je nastao pod redateljskom palicom i kamerom Branka Drakulića a po scenariju producenta Igora Šišare. U videu se pojavljuju glumci HNK Šibenik, Franka Klarić i Bojan Brajčić. Video je dostupan u više različitih formata s naglaskom na određene turističke proizvode poput kulturnog nasljeđa i prirodnih ljepota.

Uz turističku zajednicu Šibensko-kninske županije, u kampanji su sudjelovale i turističke zajednice gradova Šibenik i Vodice, zatim turističke zajednice općina Bilice, Tribunj, Rogoznica i Murter te turistička zajednica mjesta Brodarica-Krapanj. U tu suradnju su se uključili i partneri kao što su Kninski muzej, Nacionalni park Krka, Javna ustanova Priroda Šibensko-kninske županije i Tvrđava kulture Šibenik koji su upotpunili jedinstvenu ponudu regije.

Kampanja je plasirana na vodeće svjetske medije, uključujući poznate njemačke novine Suddeutsche Zeitung, austrijski Kronen Zeitung i DerStandard, te nizozemski Telegraaf. Uz poznate europske medije, kampanja je bila aktivna i na YouTube-u te društvenim mrežama – Facebook i Instagram. Na poznatim i uglednim europskim medijima fokus kampanje je na storytelling formatima, a prikazani su i atraktivni dinamični videobanneri koje su zainteresirani korisnici vodili na službene internetske stranice Turističke zajednice Šibensko-kninske županije te njezine podstranice.

Prirodne ljepote, kulturna baština i bogatstvo hrvatskog krajolika ponovno su prikazani u punom sjaju, pozivajući potencijalne goste da otkriju sve čari Šibensko-kninske županije.

Pogledajte nove videe u nastavku:

Puno sporta, adrenalina i zabave
Više od veličanstvenog mora i jedrenja
Nedodirljiva priroda pruža domaću hranu i božanstvena vina
Svjetski spomenici i moćne tvrđave

Izvor: Turizmoteka

Foto: Šibensko-kninska županija