MSC Opera ponudit će hotelski smještaj za nogometne navijače u Dohi

Suvremeni brod MSC Cruisesa ponudit će 1.075 putničkih kabina posjetiteljima Dohe od 19.11. do 19.12.2022.    

MSC Cruises najavio je kako će MSC Opera biti u funkciji brodskog hotela u suradnji s katarskim Vrhovnim odborom za isporuku i naslijeđe. Brod će biti usidren u luci te spreman poželjeti dobrodošlicu gostima od 19. studenog do 19. prosinca 2022. gdje će se u navedenom razdoblju pridružiti brodovima MSC World Europa i MSC Poesia.

Ova prilika za smještaj za sve nogometne navijače i posjetitelje Dohe se može rezervirati za najmanje dva noćenja kontaktirajući ured MSC Krstarenja na e-mail adresa booking@msckrstarenja.hr ili partnerske putničke agencije.

MSC Opera nudi elegantnu udobnost i jedinstveno gostoprimstvo s raznim lounge salonima i prostorima za zabavu uključujući glamurozni La Cabala Piano Lounge, veličanstveno kazalište Teatro dell' Opera za večernju zabavu, niz restorana, spa centar, teretanu, bazene i hidromasažne bazene smještene na devet brodskih paluba.

Podsjetimo, Svjetsko prvenstvo u Kataru počinje u 20. studenog, a veliko finale je 18. prosinca 2022. Hrvatska nastupa u skupini F zajedno s Marokom, Kanadom i Belgijom, a prvu utakmicu hrvatska reprezentacija igra 23. studenog u Al Khoru protiv Maroka.

Izvor i foto: MSC Krstarenja