Po prvi puta „Camping&Outdoor“ sajam u Zagrebu

Održat će se 1. i 2. travnja 2023. u Family mall-u

PLACE2GO u suradnji s Family mall-om organizira po prvi puta u Hrvatskoj sajam kampiranja i outdoor aktivnosi kao specijalizirani sajam za sve ljubitelje kampiranja, aktivnog odmora, adrenalinskih sportova te svih sportskih aktivnosti. 

Posjetitelji 1. i 2. travnja 2023., mogu očekivati sajamske popuste, promociju te prodaju opreme za kampiranje i outdoor aktivnosti. 

Na sajmu će nastupiti i poslovni subjekti koji obavljaju djelatnost pustolovnog turizma okupljeni u Strukovnu podgrupu pustolovnog turizma HGK Županijske komore Pula koji pozivaju sve zainteresirane da se prvog dana sajma u 12:00 sati na štandu istarskih izlagača odazovu na poslovni susret s ciljem razmjene iskustva i primjera dobre prakse. 

Ponuda adrenalinskih avantura poput vožnje buggy i quad vozilima, jet skijevima i kajacima, jahanja ili plivanja u moru s konjima, penjanje visinskim preprekama u adrenalinskim parkovima, noćenja u glamping šatorima u kampu pod zvijezdama, šetnja pješačkim stazama uz gastro ponudu; sve su to programi i ponude koje će biti predstavljeni na sajmu u Zagrebu.

Ulaz na sajam je besplatan.

Više informacija pronađite ovdje.

Izvor: Place2go, HKG

Foto: Sajam Camping&Outdoor