Projektni partneri u suradnji s IZTZG-om provode anketu među članovima

Anketa za cilj ima unaprijediti industrijske odnose, kvalitetu destinacijskog menadžmenta te efikasnost socijalnog dijaloga u turističkom sektoru

UHPA kao jedan od partnera sudjeluje u provedbi EU projekta „Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga“.

Vodeći partner je Sindikat turizma i usluga (STUH)  a, uz UHPA-u, partneri su i Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH), Hrvatski ferijalni i hostelski savez (HFHS), Kamping udruženja Hrvatske (KUH) i Udruženje obiteljskih i malih hotela (OMH). Cilj projekta je jača sektorska suradnja na nacionalnoj i međunarodnoj razini te pokretanje dijaloga o pitanjima od zajedničkog interesa. Projekt je financiran kroz Europski socijalni fond - Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Više informacija dostupno je ovdje.

U sklopu projektnih aktivnosti, u suradnji sa Institutom za turizam, provodimo anketu koja za svrhu ima unaprijediti industrijske odnose, kvalitetu destinacijskog menadžmenta te efikasnost socijalnog dijaloga u turističkom sektoru. Temeljem prikupljenih rezultata u svim partnerskim organizacijama, početkom 2020. godine održat će se tri javna socijalna dijaloga sa temama koje su obuhvaćene anketom, a o kojima ćemo Vas pravovremeno obavijestiti.

Izvor: UHPA