SUSTOUR: Održana dvodnevna stručna obuka „Travelife Introduction Training“

U sklopu EU projekta SUSTOUR, 27. i 28. rujna 2022. godine u Zagrebu održana je stručna obuka o Travelife sustavu

Dvodnevna stručna obuka o Travelife sustavu, vodećoj globalnoj, međunarodno priznatoj shemi obuke, upravljanja i certificiranja održivog poslovanja turističkih agencija i turoperatora, jedna je od niza aktivnosti predviđenih u programu tehničke podrške u okviru SUSTOUR projekta. Radi se o temeljnoj pripremnoj obuci koja je vrlo bitna za daljnji proces implementacije Travelife sustava u poslovanje turističkih agencija i turoperatora.

Uz stjecanje osnovnih znanja i vještina o Travelife sustavu obuka Travelife Introduction Training“ bila je i prilika da djelatnici agencija razmijene ideje, iskustva i primjere dobre prakse na temu održivosti.

Tehnički organizator obuke je Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA), partner u projektu SUSTOUR kojeg financira Europska unija kroz program COSME (Program za konkurentnost malih i srednjih poduzeća), a koji potiče prihvaćanje alata i praksi održivosti među turističkim agencijama i turoperatorima.

Stručnu obuku izvela je licencirana Travelife edukatorica i auditorica Ana-Marija Vrtodušić Hrgović, izv.prof.dr.sc., Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija.

Više o projektu dostupno je ovdje

 

Izvor i foto: UHPA, Sustour, Travelife